معرفی

وکیل تجاری

امروزه سرعت توسعه کسب و کار و تجارت به قدری بالا است که نیاز به وکیل تجاری در این امور امری بدیهی است. اغلب شرکت‌های بزرگ، دارا بودن وکیل برای امور شرکت را از ضروریات می‌دانند زیرا در کنار سیستم مدیریتی که لازمه اداره شرکت‌ها و امور تجاری است، اِشراف بر قوانین تجاری می‌تواند از مشکلات آتی پیشگیری کند و راهی جهت پیشبرد بهتر امور تجاری و شرکت‌های تجاری باشد.

آشنایی با

وکیل تجاری

وکیل تجاری فردی است که متخصص در امور تجاری از جمله امور تجارت، امور شرکت‌ها، اسناد تجاری، ورشکستگی تاجران و شرکت‌های تجاری، انعقاد قراردادهای تجاری و بازرگانی، دعاوی بین شرکت و شرکا، معاملات بین‌المللی تجاری، امور اسناد، قراردادهای حمل و نقل بین‌المللی، سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم خارجی و … است.

هر کدام از موارد گفته‌شده، نیازمند تحقیق و بررسی و البته تجربه کافی در زمینه‌ی مربوطه است؛ وکیل تجاری فردی است که بر این امور به‌صورت تخصصی اشراف کامل دارد و مسئولیت این بخش از امور تجاری را برای موکل خود بر عهده می‌گیرد.

ویژگی‌های

وکیل‌ شرکت‌های تجاری

وکیل تجاری بر قوانین و مقررات تجاری و نحوه اجرای آن‌ها مسلط است

فعالیت‌های تجاری مرتبط با قوانین و مقررات گسترده و خاصی صورت می‌گیرد، از جمله قانون تجارت، قانون حمایت از مصرف‌کنندگان، قانون نظام صنفی کشور، قانون صدور چک، قانون امور گمرکی، قانون تأمین اجتماعی و... تسلط وکیل تجاری بر قوانین مرتبط با تجارت، باعث ایجاد ظرفیت‌های مالی و حقوقی مهمی برای صاحبان کسب‌و‌کار و شرکت‌های تجاری در جهت تضمین و افزایش منافع تجاری‌شان می‌شود.

وکیل تجاری با برنامه‌ها و اهداف صاحبان کسب و کارهای تجاری آشناست

طبیعتاً اولویت صاحبان کسب و کار و شرکت‌های تجاری، کسب سود بیشتر، توسعه روابط تجاری، سرعت در انجام معاملات، استفاده از تمام موقعیت‌های تجاری و امنیت معاملات با ایجاد یک محیط حقوقی ایمن است. وکیل تجاری بر حسب تجربه با این بینش صاحبان کسب و کار و شرکت‌های تجاری آشنا بوده و مسیر تحقق این بینش را با ایجاد یک محیط حقوقی امن برای صاحب کسب و کار فراهم می‌کند.

وکیل تجاری عرف‌ها و رویه‌های تجاری و بازرگانی را به خوبی می‌شناسد

از نظر حقوقی و تجاری، هر تجارت عرف و رویه‌های خاص خود را دارد که غالباً بین بازرگانان هر صنف تجاری شکل گرفته و توسعه یافته‌اند: عرف پیمانکاران، عرف کسبه، عرف تولیدکنندگان و... بخش قابل‌توجهی از موازین حقوقی تجارت را همین عرف و رویه‌ها شکل می‌دهند. وکیل تجاری بر حسب ضرورت و تجربه با این عرف‌ها آشناست و از آنها برای تسریع حل‌و‌فصل درست مسائل حقوقی موکل خود استفاده می‌کند

معرفی

خدمات حقوقی ثمین دادبان حامی

دپارتمان‌های تخصصی مؤسسه حقوقی ثمین دادبان حامی

مؤسسه حقوقی ثمین دادبان حامی در ارومیه با بهره‌مندی از وکلای مجرب و کارشناسان رسمی دادگستری تحت دپارتمان‌های تخصصی این امکان را فراهم آورده تا پس از بررسی دقیق و مشاوره درباره مشکل حقوقی شما، وکیل متخصص در حوزه مشکل شما را در اختیارتان بگذارد.

موسسه حقوقی

ثمین دادبان حامی

وکیل تجاری در ارومیه

وکیل خصوصی وکیل خانواده، عنوان طرح دادبان، یکی از سه طرح اصلی موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی است. موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی با تشکیل کمیته‌های تخصصی و بهره‌مندی از تجربه وکلای زبده و کارشناسان رسمی دادگستری و اساتید حقوق، متناسب با موضوع پرونده‌ها، به دنبال اثربخشی خدمات حقوقی و مشاوره‌ای است که با حمایت همه‌جانبه در راستای احقاق حق افراد گام بردارد.

شما در کدام شهر هستید؟

از هرکجای ایران که نیاز به وکیل داشته باشید، موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی در خدمت شماست. این موسسه با هدف ایجاد تحول نوین در پشتیبانی حقوقی و در نهایت شفافیت، صداقت و پیگیری مداوم، این امکان را فراهم آورده تا موکلین به‌صورت ۲۴ ساعته از اقدامات انجام شده و اوراق پرونده مطلع گردند. این موسسه برای اولین بار در ارومیه خدمات خود را در بستر وب ارائه می‌دهد و با ایجاد شبکه مدرن و بهره‌مندی از اتوماسیون حرفه‌ای، دسترسی کامل به اسناد پرونده برای موکلین فراهم بوده و امکان پشتیبانی و مشاوره حقوقی بدون نیاز به حضور وکیل در جلسات دادگاه‌ها امکان‌پذیر است.

وکیل تجاری چه کمکی به شما می‌کند؟

متون قراردادها، اساس‌نامه‌های ضروری، پیش‌نویس اسناد رسمی و… را تهیه و تنظیم می‌کند.

به شما مشاوره‌های حقوقی داده و شما را از ریسک‌های حقوقی قراردادها آگاه می‌سازد.

در جلسات مهم، به‌عنوان ناظر امور حقوقی، انعقاد قرارداد و رفع اختلافات احتمالی حضور دارد.

با بروز هرگونه مشکل و اختلافات، دعوی مناسب را تنظیم و به دادگاه ارائه می‌دهد.

قراردادهای مختلف تجاری شما را بررسی کرده و نقاط ضعف آنها را برطرف می‌کند.

در اموری از قبیل ورشکستگی، تملک و… شرکت را در مسیر مطمئن‌تری پیش می‌برد.

معرفی

انواع دعاوی تجاری

مهم‌ترین حوزه‌ها و دعاوی حقوق تجارت شامل موارد زیر است:

دعاوی داوری تجارت

ورشکستگی

بیمه

چک و سفته

حقوق بانکی

حمل و نقل

موارد گمرکی

هر شهروند شاغل، فارغ از جایگاه شغلی خود، مستحق امنیت شغلی است. تاجران نیز از این قاعده مستثنی نیستند. دنیای تجارت گسترده است و متعاقباً کلاهبرداری و ناامنی هم پدیده‌ای رایج در آن است. برای مقابله با این خطرات، لازم است صاحبان کسب و کار به کمک وکیل تجاری، از حقوق خود آگاه باشند. صاحبان کسب‌و‌کار برای تضمین امنیت کاری خود و تضمین حقوق خود، شرکا و پرسنل، ملزم به داشتن یک وکیل تجاری هستند. با داشتن یک وکیل تجاری مجرب، می‌توانید درباره هرگونه سؤال و مشکلی با وی مشورت کنید تا دچار خسران نشوید.

سوالات متداول

شاید مشکل حقوقی شما هم باشد!

آیا به‌صرف ارسال مدارک در اداره ثبت شرکت‌ها، عضوی از آن شرکت محسوب می‌شویم؟

معمولا خیر. اما بسته به نوع شرکتی که ثبت می‌گردد متفاوت است.

شرکت‌ها به چند دسته کلی تقسیم می‌شوند؟

شرکت‌ها به انواع کلی مدنی و تجاری تقسیم می‌شوند.

تعریف شرکت مدنی چیست؟

در شرکت مدنی مالکیت سرمایه به شخصیت حقوقی شرکت انتقال نمی‌یابد و هر شخص جداگانه مالک سرمایه‌ی خود است و امور به صورت مشارکتی اداره می‌گردد

با توجه به غیرقانونی بودن مدیریت‌عاملی چند شرکت به‌طور هم‌زمان برای یک نفر، برای این افراد چه مشکلات قانونی ممکن است رخ دهد؟

طبق قانون با تقاضای ذی‌نفع در این موضوع، دادگاه حکم عزل او را صادر خواهد کرد و این حکم قطعی خواهد بود.

اگر مدیرعامل شرکت بدون موافقت سایر شرکا اقدام به فروش شرکت کند، چه باید کرد؟

با عنوان فروش مال غیر می‌توان از وی شکایت و پیگیری کرد.