آشنایی با

وکیل خانواده

وکیل خانواده به وکلایی گفته می‌شود که به‌صورت تخصصی و حرفه‌ای معمولا در دعاوی خانوادگی وکالت می‌کنند. مهم‌ترین موضوعات این نوع پرونده‌ها که در دادگاه‌ها مطرح می‌شود، عبارت‌اند از: طلاق، طلاق توافقی، مهریه، نفقه، اجرت‌المثل، حضانت و…

در قانون مدنی، موادی برای موضوعات اینکه چند نوع طلاق داریم اختصاص یافته است. انواع طلاق بر اساس درخواست‌کننده طلاق (شامل طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن و طلاق توافقی) و اقسام طلاق بر اساس امکان رجوع (شامل طلاق رجعی و طلاق بائن) تقسیم‌بندی می‌شود.

معرفی

مشاوره حقوقی خانواده

تاکنون گذر شما به دادگاه و مراجع قضایی افتاده است؟ اگر افتاده باشد قطعاً از پیچیدگی مراحل و شرایط آن اطلاع دارید. در حقیقت هر پرونده‌ای آیین دادرسی مربوط به خود و هر مرجع قضایی، روند مخصوص به خود را دارد. پرونده‌ها و دعاوی خانواده نیز از این موضوع جدا نیستند و قبل از پیگیری هر پرونده باید در مورد شرایط آن از دیدگاه قانون اطلاعات کسب کرد. برای این تحقیق و مشورت باید به فرد متخصص یعنی وکیل خانواده مراجعه کرد. وکیل دعاوی خانواده پرونده و مشکلات شما را از نظر قانونی بررسی کرده و راه پیگیری آن را به شما نشان می‌دهد.

ویژگی‌های

وکیل خانواده خوب

تخصص در زمینه خانواده

طبق قوانین یک وکیل پایه یک دادگستری در تمامی زمینه‌ها می‌تواند فعالیت کند. اما وکیلی می‌تواند از کار شما گره بگشاید که در زمینه پرونده شما اطلاعات و تجربه کافی داشته باشد. به همین علت است که شما برای مشکلات خانوادگی خود به وکیل خانواده نیاز دارید. وکیل دعاوی خانواده در همه زمینه‌های حقوقی و قانونی اطلاعات دارد ولی به طور تخصصی به پرونده‌های خانوادگی می‌پردازد.

تجربه و سابقه ممتاز و طولانی

امروزه به‌تنهایی و با توسل به قانون نمی‌توان در دادگاه‌ها پیروز شد. بلکه پرونده‌ای پیروز می‌شود که وکیل باتجربه‌تر و حاذق‌تری داشته باشد. بدیهی است که یک وکیل خانواده با‌تجربه، از روند پیچیده دادگاه آگاهی بهتری دارد و بهتر می‌تواند مشکل شما را حل کند. این را به‌خاطر داشته باشید هر چه پرونده شما حساس‌تر باشد به وکیل باتجربه‌تری نیاز خواهید داشت.

پیگیری پرونده در سریع‌ترین زمان

برای پیگیری یک پرونده‌ی حقوقی راه‌های مختلفی وجود دارد و این همان علتی است که شما به یک وکیل دعاوی خانوادگی نیاز دارید. توجه داشته باشید که برای بازگشت هر چه سریع‌تر آرامش به زندگی شما، وکیلی نیاز است که مشکل شما را در سریع‌ترین زمان ممکن حل کند. وکیل خانواده معتبر و مجرب، کوتاه‌ترین و بهترین راه را انتخاب می‌کند و مشکلات شما را در سریع‌ترین زمان حل می‌کند.

پیگیری مداوم پرونده

شرط موفقیت یک پرونده این است که به طور مداوم توسط وکیل شما مورد پیگیری قرار بگیرد و پرونده شما نیز در سریع‌ترین زمان به نتیجه برسد، در غیر این صورت ممکن است شکست بخورد. وکیل خانواده شما باید نسبت به پرونده دلسوز باشد و مدام آن را مورد پیگیری قرار دهد.

معرفی

خدمات حقوقی ثمین دادبان حامی

دعاوی خانواده پرتعدادترین پرونده‌های موجود در محاکم قضایی هستند که به دلیل مشکلات و دشواری‌های موجود در دعاوی خانواده، روندی بسیار طولانی طی می‌کنند که می‌بایست از وکیل خانواده برای حل این مشکلات استفاده شود.

موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی  در ارومیه با بهره‌مندی از وکلای مجرب و کارشناسان رسمی دادگستری تحت دپارتمان‌های تخصصی این امکان را فراهم آورده تا پس از بررسی دقیق و مشاوره درباره مشکل حقوقی شما، وکیل متخصص در حوزه مشکل شما را در اختیارتان بگذارد.

موسسه حقوقی

ثمین دادبان حامی

وکیل خانواده در ارومیه

وکیل خصوصی وکیل خانواده، عنوان طرح دادبان، یکی از سه طرح اصلی موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی است. موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی با تشکیل کمیته‌های تخصصی و بهره‌مندی از تجربه وکلای زبده و کارشناسان رسمی دادگستری و اساتید حقوق، متناسب با موضوع پرونده‌ها، به دنبال اثربخشی خدمات حقوقی و مشاوره‌ای است که با حمایت همه‌جانبه در راستای احقاق حق افراد گام بردارد.

شما در کدام شهر هستید؟

از هرکجای ایران که نیاز به وکیل داشته باشید، موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی در خدمت شماست. این موسسه با هدف ایجاد تحول نوین در پشتیبانی حقوقی و در نهایت شفافیت، صداقت و پیگیری مداوم، این امکان را فراهم آورده تا موکلین به‌صورت ۲۴ ساعته از اقدامات انجام شده و اوراق پرونده مطلع گردند. این موسسه برای اولین بار در ارومیه خدمات خود را در بستر وب ارائه می‌دهد و با ایجاد شبکه مدرن و بهره‌مندی از اتوماسیون حرفه‌ای، دسترسی کامل به اسناد پرونده برای موکلین فراهم بوده و امکان پشتیبانی و مشاوره حقوقی بدون نیاز به حضور وکیل در جلسات دادگاه‌ها امکان‌پذیر است.

همه چیز درباره

فواید داشتن وکیل خانواده

در پرونده‌های طلاق درصورت کمک گرفتن از وکیل خانواده، فرآیند طلاق بدون نیاز به حضور موکل انجام می‌شود. پرونده‌های طلاق به دلیل مشکلات روابط طرفین و طرح دعاوی مختلف علیه یکدیگر مانند مهریه، نفقه، عدم تمکین و … زمان زیادی از طرفین می‌گیرد. همچنین در اکثر موارد، هرکدام از طرف دعوی با وجود آنکه حق با آن‌هاست به دلیل طرح دعوی اشتباه و یا لایحه نویسی ناقص از گرفتن حق خود باز می‌ماند. بنابراین لازم است در پرونده‌های طلاق از مشاوره حقوقی و وکیل خانواده استفاده شود تا هم زمان رسیدگی کاهش یابد، هم دغدغه افراد کمتر شود و هم پرونده بطور صحیح پیش برود.

در پرونده‌های طلاق توافقی علی‌رغم تصور زوجین، این فرآیند حتما باید با استفاده از وکیل خانواده و نیز تحت‌نظر مشاور حقوقی صورت گیرد. زیرا در طلاق توافقی باید توافق طرفین بر سر مسائل مختلف نظیر مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت و شروط دیگر تنظیم گردد. معمولا افراد بر اثر ناآگاهی، مواردی را تعهد می‌کنند که از عهده آن‌ها خارج است و روند طلاق توافقی عملا با شکست روبرو می‌شود. با استفاده از وکیل، طلاق توافقی بدون نیاز به حضور زوجین انجام می‌شود که می‌تواند در رسیدگی سریع‌تر و آرامش خاطر افراد نیز موثر باشد.

در پرونده‌های مطالبه نفقه و مهریه اهمیت بیشتری دارد زیرا در‌صورتی که درست عمل نشود، آقا با وجود تمکن مالی با درخواست اعسار و پذیرفته شدن، عملا از پرداخت به‌موقع مهریه سر باز می‌زند. روند سخت اجرا گذاشتن مهریه و کند بودن فرایند استعلام و توقیف اموال، موجب شده که بسیاری از خانم‌ها از گرفتن وکیل خانواده برای مطالبه حقوق خود استقبال کنند. در مورد نفقه، زنان به دلیل عدم آگاهی حقوقی، خودشان را از گرفتن نفقه محروم می‌سازند. به تجربه ثابت شده است که حضور وکیل خانواده در پرونده مطالبه نفقه، احتمال پیروزی در پرونده و مطالبه حقوق از دست رفته را دوچندان می‌کند.

در پرونده‌های حضانت فرزندان دو طرف با وجود مشکلاتی که با یکدیگر دارند، در اغلب موارد وابستگی عاطفی شدیدی به فرزند خود دارند که سپردن حضانت را به‌طرف دیگر سخت و دشوار می‌کند. در این موارد نیز کمک گرفتن از مشاوره حقوقی بسیار مفید است. وکیل حضانت فرزند بهتر از هر شخص دیگری می‌تواند به والدین کمک کند تا حضانت فرزندشان به فردی منتقل شود که صلاحیت بیشتری برای نگهداری و تربیت آن‌ها داشته باشد. وکیل حضانت معمولا سال‌های زیادی از دوره وکالت خود را در حوزه خانواده گذرانده  و با مراجع قانونی خانواده آشنایی بیشتری دارد و می‌تواند عملکرد مناسب‌تری از خود نشان دهد.

متاسفانه به دلایل مختلف اقتصادی و اجتماعی و… آمار پرونده‌های طلاق در دادگاه‌ها رو به افزایش است و با توجه به درگیری عاطفی زوجین و فرزندان و نیز خانواده‌های آن‌ها، معمولا روزهای ناخوشایندی برای هر دو طرف دعوی به وجود می‌آید. تلخی ماجرا با وجود فرزندان و مسائل مربوط به حضانت آن‌ها نیز دوچندان می‌شود.

بنابراین، یکی از بهترین اقداماتی که زوجین در هنگام طرح دعوی در زمینه دعاوی خانواده می‌توانند انجام دهند، مشاوره حقوقی با وکیل خانواده و سپردن کار به یک موسسه حقوقی معتبر یا وکیل متخصص است.

سوالات متداول

شاید مشکل حقوقی شما هم باشد!

آیا می‌توان مهریه بیشتر از ۱۱۰ سکه را مطالبه کرد؟

طبق قانون، ميزان مهريه متعارف، ۱۱۰ سكه بهار آزادی است كه مرد موظف است آن را پرداخت كند اما اگر مهریه بیشتر از حد متعارف قانونی باشد، دادگاه تمکن مالی آقا را برای پرداخت بررسی کرده و تصمیم می‌گیرد. با این حال تمام کسانی که تمکن مالی پرداخت ۱۱۰ سکه را نداشته باشند، به زندان می‌روند.

حضانت فرزند در سنین مختلف به عهده کیست؟

از اصلی‌ترین مشکلات زوجین حین طلاق، حضانت فرزندانشان است. حضانت فرزند پسر تا هفت سالگی و فرزند دختر تا نه سالگی با مادر اوست. ما در این ویدئو به نکات اولیه حضانت فرزند پرداخته‌ایم.

روند طلاق توافقی نسبت به حالات دیگر چه تفاوتی دارد؟

اگر روند طلاق به‌صورت توافقی پیگیری شود، برای طرفین شرایط بهتری فراهم می‌آورد. اصلی‌ترین حسن طلاق توافقی، سرعت در صدور رای و سریع‌تر پیگیری شدن آن است. نکته دیگر، توافق کامل بر حقوق و تکالیف مالی است. جزئیات بیشتر این موضوع را از زبان یکی از وکلای معتبر موسسه حقوقی ثمین دادبان حامی بشنوید.

نفقه چیست و نحوه محاسبه آن چگونه است؟

نفقه عبارت است از نیازهای متعارف با وضعیت خانم از قبیل مسکن، پوشاک، غذا، هزینه‌های درمانی و بهداشتی و...

در قانون میزان مشخصی برای نفقه تعیین نشده و اگر خانم و آقا در خصوص آن توافق نکنند، تعیین میزان آن توسط کارشناس انجام می‌شود.

آیا ملاقات با فرزند را می‌توان از پدر یا مادر گرفت؟

ملاقات با فرزند حق هریک از والدین است که حضانت فرزند خود را به عهده ندارد. در صورتی که پس از طلاق درباره زمان و مکان ملاقات با فرزند نیز مشکلاتی به وجود آید، می‌توان با مراجعه به مراجع قانونی این مشکل را حل نمود اما سلب کلی حق ملاقات از پدر یا مادری که حضانت به عهده او نیست، برخلاف صراحت ماده قانون مدنی است.

اجرت‌المثل ایام زندگی مشترک چیست؟

اگر خانم در طول زندگی مشترک و در خانه همسر خود، کاری انجام دهد که موظف به انجام آن نیست، مستحق پاداشی است که به آن اجرت‌المثل می‌گویند و هر اندازه مدت زندگی مشترک بیشتر باشد، این حقوق نیز افزایش می‌یابد. قوانین جزئی‌تر و نحوه محاسبه آن را نیز در مقاله اجرت‌المثل بیان کرده‌ایم.